Home > Županija > Potpisan Ugovor o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola Hercegbosanske županije za školsku 2019.-2020. godinu

Potpisan Ugovor o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola Hercegbosanske županije za školsku 2019.-2020. godinu

Danas, 31. listopada 2019. godine u zgradi Vlade Hercegbosanske županije u Livnu upriličeno je potpisivanje Ugovora o sufinanciranju prijevoza učenika srednjih škola Hercegbosanske županije za školsku 2019.-2020. godinu u ukupnom iznosu od 450.000,00 KM sukladno podacima o broju učenika koji koriste prijevoz dobivenim od strane srednjih škola Hercegbosanske županije.

Ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije, Petar Galić potpisao je s gradonačelnikom Livna i načelnicima općina Hercegbosanske županije poseban Ugovor o pravima i obvezama načina utroška odobrenih sredstava kojim su pobliže regulirana prava i obveze ugovornih strana. Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola za tekuću školsku godinu u spomenutom iznosu donijela je Vlada Hercegbosanske županije na sjednici održanoj 25. listopada 2019. godine.