Poslala mu 159.000 poruka jer je odbio ponovno izaći s njom

Jacqueline Ades nedavno je uhićena jer je muškarcu kojeg je upoznala preko interneta i s kojim je izašla samo jednom poslala 159.000 poruka nakon što je on odbio da se vide drugi put.

Deset mjeseci nakon što su izašli, Jacqueline je muškarcu nastavila slati poruke svaki dan. U tom vremenskom periodu je napisala 159.000 poruka, od kojih je dosta bilo jako uznemirujuće.

Muškarac je policiju prvi put zovnuo onda kada je ona parkirala auto ispred njegove kuće te je odbijala otići kući. Ista situacija ponovila se nekoliko mjeseci kasnije, kada ju je policija morala odvesti od njegove kuće. Naposljetku, uhićena je nakon što je pronađena kako se kupa u njegovoj kadi.

Jacqueline je zadržana u policiji jer je na njezinom suvozačkom sjedalu pronađen veliki mesarski nož.

“Mislim da sam ja u svojoj glavi zamislila cijeli scenarij u kojem ja živim u njegovoj kući te sam se jednostavno htjela pridržavati uloge”, rekla je policajcima. Policija je nedugo zatim u priopćenju navela kako Jacqueline pokazuje znakove mentalne nestabilnosti, piše Klix.ba.

Prema izjavama muškarca, ona bi mu dnevno slala 500 poruka, od kojih su neke zvučale ovako: “Napravila bih suši od tvojih bubrega i jela bih ga sa štapićima koje bih napravila od tvojih kostiju”, “O, šta bi sve radila sa tvojom krvlju. Kupala bih se u njoj”, “Nemoj da ti padne na pamet da me ostaviš. Ubila bih te”

Jacqueline je kasnije policiji rekla kako ju je nešto obuzelo te kako mu ona nikad ne bi naudila.

“U redu je ako me on ne voli. Netko drugi bi ga trebao voljeti. On ima toliko ljubavi koju treba da podijeli. Presladak je. Ne mogu vjerovati da sam ga prepala”, rekla je policiji.