Pomozimo malenoj Ivi iz Mostara

Molim vas, tko može da odvoji minut vremena i pročita moju objavu, pa ako je u mogućnosti i da pomogne, bit ću neizmjerno zahvalna! Mojoj kćerki Ivi, koja je rođena 2008., potrebna je pomoć za liječenje i operaciju kralježnice. Ivi je 2014. dijagnosticirana skolioza. Unatoč svakodnevnim vježbama i nošenju ortoze stanje se pogoršavalo da bi zadnji Rtg pokazao naglo pogoršanje (T3 41°, T8 67° i L2 52°) te su se specijalisti složili da je jedino rješenje operacija kako bi se zaustavila dalja progresija i kako ne bi došlo do ostalih zdravstvenih problema prouzrokovanih deformitetom kralježnice u vidu problema s unutarnjim organima, prvenstveno srcem i plućima.

Predloženo je da se operacija uradi u Turskoj. 15.3.2022. odlazimo u Istanbul na pregled i konzultacije kod Prof. dr. Ahmeta Alanaya, svjetskog stručnjaka koji je radio i na najtežim slučajevima. Prof. dr. Alanay koristi VBT metodu operacije kralježnice koja pošteđuje mobilnost kralježnice te dijete i dalje može rasti i razvijati se dok fuzijska operacija smanjuje tu mogućnost.

Nakon pregleda smo dobili predračun u iznosu od 70 000€ i to su troškovi samo operativnog zahvata a uz to će biti dodatnih troškova poput putnih, odlazaka na kontrole i rehabilitacija, što ja kao samohrani roditelj nisam u mogućnosti osigurati svom djetetu. Molim sve dobre ljude koji su u mogućnosti da pomognu jer samo s vašom pomoći moje dijete će imati mogućnost otići na operaciju i nastaviti normalan život.

Uplate se mogu vršiti na račune: Za uplate iz inozemstva: Blaženka Šunjić IBAN: BA393381302851896425 SWIFT: UNCRBA22 IME BANKE: UniCredit Bank d.d. Mostar Za uplate iz BiH: Blaženka Šunjić UniCredit Bank 3381302551895116

Blaženka Šunjić

u srijedu

Dragi moji drugovi…
Molim vas, tko može da odvoji minut vremena i pročita moju objavu, pa ako je u mogućnosti i da pomogne, bit ću neizmjerno zahvalna!

Mojoj kćerki Ivi, koja je rođena 2008., potrebna je pomoć za liječenje i operaciju kralježnice.

Prikaži više

Fotografija Blaženke Šunjić.
Fotografija Blaženke Šunjić.