Policija upala na ‘korona party’, muškarac sakrio kokain u ustima

Tijekom racije na “korona party” u Sijekovcu u Brodu, u kući na privatnoj zabavi zatečeno je 19 muškaraca, a policija je pronašla drogu kod dvojice od kojih je jedan kokain krio u ustima.

Naime, policija je utvrdila da je zabavu organizirao Vladimir B. (36) iz Broda, a prilikom pretresa iz kod njegovog sugrađanina Dragana M.. u ustima su pronađene dvije plastične vrećice kokaina ukupne težine 2,4 g.

Osim toga, prilikom pretresa Danijela Đ. (38) i vozila koje koristi pronađeno je i oduzeto pet paketića kokaina ukupne težine od 6,1 g.

“Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u suradnji sa Policijskom postajom Brod te uz angažiranje policijskih službenika Jedinice žandarmerije PU Doboj, Policijske postaje za sigurnost promet Doboj, Policijske postaje Doboj 1 i Policijske postaje Doboj 2, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa izvršili su operativno taktičku mjeru i radnju – racija u sklopu koje je izvršen pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osoba inicijala V.B. sa područja općine Brod, kao i osoba i vozila koji su zatečeni na licu mjesta”, naveli su iz policje.

Dodali su da će, nakon dokumentiranja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužiteljstvu Doboj protiv V.B. koji je organizirao okupljanje na svom privatnom posjedu, biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije i omogućavanje uživanja opojnih droga.

pogled.ba