Home > Svijet > POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA APARTMAN U HRVATSKOJ KOJI MOŽETE IZNAJMITI ZA 80 EURA PO NOĆI

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA APARTMAN U HRVATSKOJ KOJI MOŽETE IZNAJMITI ZA 80 EURA PO NOĆI

Međutim kad su nakon dugog puta konačno stigle na odredište dočekao ih je hladan tuš, a problemi su počeli već prilikom ulaska.

Iako su nam rekli da možemo doći oko 11 sati, kad smo došli, gospođa nam je preko mobitela rekla kako se na toj adresi ne nalazi apartman nego kancelarija. Rekla nam je da se nekako snađemo do 14 sati kad će smještaj biti spreman – kaže jedna od djevojaka.

14 sati stižu ispred tačne adrese da bi bile poslane u drugi apartmanUbrzo su djevojke shvatile i da pećnica ne radi i kako je plinska boca prazna

Četiri djevojke iz kontinentalne Hrvatske  dugo su priželjivale odmor na Šolti. Preko popularne platforme za iznajmljivanje smještaja Booking.com rezervirale su apartman u Stomorskoj za ukupno devet noćenja, prenosi Slobodna Dalmacija.– Plaćen je apartman s internetom, no njega naravno nije bilo, jer tko bi u 21. stoljeću imao internet u apartmanima. Sam smještaj je bio u užasno lošem stanju, star, oronuo, sijalice i utičnice nisu radile, madraci puni grinja, posteljina strgana, na tanjirima plijesan… Našli smo samo tri šoljice za nas četiri. Apartman se doslovno raspadao – navode.

Ubrzo su djevojke shvatile i da pećnica ne radi i kako je plinska boca prazna.Odnos prema gostima im je užasan. Moram spomenuti i kako su nam prilikom prijave doslovno bacili osobnu iskaznicu preko stola. Sve to možete dobiti za samo 80 eura po noćenju – kaže ogorčena djevojka.Nismo mogle ni skuhati kafu. Tek navečer oko deset sati poslali su nam majstora koji je utvrdio da je uređaj neispravan. Što smo god pitale gospođu s kojom smo komunicirale dobile bi bezobrazan i bahat odgovor.

Crna hronika