Pogledajte drugi trailer livanjske serije ”Balkanika”

Objavljen je drugi trailer nove serije “Balkanika”, iza koje u potpunosti stoji domaća mlada ekipa iz Livna poznata po veoma uspješnom projektu “Jure i Mate”.
Za razliku od humorističnih sadržaja “Jure i Mate” koje godinama prikazuju na svom YouTube kanalu, Luka Mamuza i Ivan Šagolj su ovoga puta priču podigli na višu razinu.

Priča prati aktualne teme iz života mladih, a radnja je smještena na području Livna. Uz akciju, dramu i duhovite izjave oslikava probleme s kojima se mladi suočavaju pri pronalasku posla, uvlačenje u “mutne radnje”, mito i korupciju, kao i “nedodirljive” pojedince. Kroz cijelu seriju provlači se i ljubavna priča.

Produkciju i režiju “Balkanike” potpisuje Marin Mamuza, fotografiju Mirko Pivčević, a scenarij Luka Mamuza.

U brojnoj glumačkoj ekipi uz trojac poznat po serijalu “Jure i Mate” – Luku Mamuzu, Ivana Šagolja i Zdravka Grgića, važne uloge tumače i Slaven Knezović, Dragan Marinković Maca, Mladen Vulić, Pere Eranović, Stipe Radoja, i Ana Uršula Najev.

Zanimljivo je da se u seriji pojavljuje i Mate Rimac.

Emitiranje kreće 28. veljače, a kino premijera planirana je 5. ožujka u dvorani Narodnog sveučilišta Livno, prenosi Klix.ba.