Home > Magazin > Pet ideja za nezaboravno Valentinovo!

Pet ideja za nezaboravno Valentinovo!

Praznik ljubavi je pred vratima! Ako želite da ovogodišnje Valentinovo bude zaista posebno i nezaboravno, donosimo vam pet ideja koje će vam u tome pomoći:

1. Romantična večera 


Birajte između dvije opcije – rezervacije u restoranu ili romantične večere kod kuće. Prednost restorana svakako je ušteda vremena, a još ako je to vaš omiljeni restoran ili mjesto gdje ste prvi put išli na dejt, romantici neće biti kraja. Ako se pak odlučite na večeru kod kuće, atmosfera će biti intimnija i opuštenija.  Spremite vaše omiljeno jelo zajedno, ukrasite stol svijećama i uživajte u udobnosti svoga doma. To će biti trenutak koji ćete oboje dugo pamtiti.
 

2. Izlet u prirodu


Ako ste avanturistički tipovi, iskoristite Valentinovo za izlet u prirodu! Provedite dan istražujući planine, šume, parkove ili obalu mora – ovisno o tome gdje se nalazite. Piknik na otvorenom ili romantična šetnja  može biti savršen način da se povežete sa svojim partnerom i uživate u ljepoti prirode. Osim toga, uvijek možete i otići na mini roadtrip i istražiti krajeve koje možda inače ne biste jer su vam daleko.

3. Spa day


Opustite se i prepustite luksuzu uz spa dan. Pripremite kupku s mirisnim uljima, zapalite mirisne svijeće i pustite opuštajuću glazbu. Možete se međusobno masirati ili jednostavno ležati zajedno i uživati u trenucima mira i relaksacije. Naravno, možete i poći u neki od spa & wellness mjesta u blizini – jedina je razlika što će za vas netko drugi sve pripremiti i odraditi, što ćete naravno, i više platiti.
 

4. Večer filmova i koktela


Za opuštajuće i zabavno Valentinovo kod kuće, organizirajte večer filmova i koktela. Napravite listu omiljenih romantičnih filmova, pripremite koktele ili  neko drugo omiljeno piće i udobno se smjestite na kauč. Naravno, uvijek je dobro dodati i neki snack. Pri izradi koktela pokušajte biti originalni – izmislite vlastiti koktel u kojem ćete koristiti sastojke koje asocirate s vašim partnerom. Ovo je sjajan način da provedete kvalitetno vrijeme zajedno i uživate u opuštenoj atmosferi.

5. Kreativni Pokloni


Umjesto tradicionalnih poklona poput cvijeća i čokolade, razmislite o nekim kreativnijim opcijama. Napravite personalizirani poklon – to mogu biti ručno izrađene čestitke, matching tenisice i hoodice ili album sa zajedničkim uspomenama. Jedan od trendova u posljednje vrijeme jest i kupnja Lego setova koje možete zajedno izgraditi. Za poklone je najbitnije da dolaze iz srca!

Bez obzira na to kako odlučite provesti ovaj dan, važno je da ste i vi i vaš partner zadovoljni. Sretno Valentinovo!