Pedofil (22) i djevojčica (12) ubili i pojeli mladića (21), ona se hvalila okusom mozga u školi


FOTO: Facebook

Ljutiti roditelji zahtijevali su da se djevojčica izbaci iz škole nakon što je zgroženim kolegama ispričala kako je ljudski mozak ukusan. Valerija im je potanko opisala kako je kuhala ljudsko meso u tavi…

Ruskinja Valerija (12) ispričala je školskim kolegama kako je jela ljudsko meso s 22-godišnjim dečkom. Kanibal i pedofil Arkadij Zverev preminuo je nedavno u zatvoru. Nakon što je pokušao sebi oduzeti život, četiri mjeseca je bio u komi da bi naposljetku preminuo u bolnici. Na njegovom suđenju spominjala se djevojčica Valerija koja je bila njegova žrtva.

Ljutiti roditelji zahtijevali su da se djevojčica izbaci iz škole nakon što je zgroženim kolegama ispričala kako je ljudski mozak ukusan. Valerija im je potanko opisala kako je kuhala ljudsko meso u tavi i kako ga je jela s dečkom. 

Policija je otkrila da je žrtva kanibala bio 21-godišnji Aleksander Popovič, vlasnik stana kojeg je Zverev unajmio.

Par je uhićen nakon što su pokušali zapaliti kuću u selu Novinka kod Sankt Petersburga.


FOTO: vk.com

Prvi je u kuću ušao Aleksandrov brat.

– Ušao sam kroz prozor. Unutra je bio kaos, kao da je kuća opljačkana. Onda sam vidio nešto krvavo prekriveno dekom. Panično sam izjurio van. Moja jednina misao je bila ‘samo da nije on’. Zvao sam susjede, i dvoje je ušlo unutra. Odmah su shvatili da je to moj brat – ispričao je nesretni mladić.

Policija je u kući zatekla leš bez ruku i glave, a nedostajali su mu i neki organi. Glavu su kasnije otkrili u pećnici, a sjekiru pronašli u blizini.

Djevojčicu su premjestili u školu i sirotište u Krasnodaru.

– Nitko ne bi znao njen identitet da nije mjesec dana nakon svega počela pričati detalje u školi. Rekla im je svima kojeg okusa je mozak – ispričao je roditelj Valerijinog školskog kolege.

Stotinjak bijesnih majki i očeva okupilo se u školi u Krasnodaru kako bi protestirali i zahtijevali Valerijino izbacivanje iz škole.

– Moje dijete se boji ići u školu nakon što je pričalo s Valerijom – rekla je jedna majka.

– Želimo da se makne iz našeg naselja i da je pošalju u posebnu školu ili ustanovu – dodala je druga. Roditelji prijete kako neće slati svoju djecu u školu dok se Valerija ne izbaci.


FOTO: vk.com

Zverev je na sudu priznao kako je ubio Aleksndera sjekirom. Priznao je da i je imao spolne odnose s djevojčicom koja je pobjegla od kuće. Alexandrova majka je ljuta jer smatra da pravda nije zadovoljena.

– Arkady je umro u pritvoru, a Valerija je premlada da bi odgovarala za zločin. Što reći? Djevojčica nije pokazala nikakve znakove kajanja.

Zverevu to nije prva djevojčica s kojom je ostvario vezu. Prije nje, bio je u vezi s 15-godišnjom Olgom Semibokovom koja je umrla kad je imala samo 18 godina. Policija je ponovno otvorila taj slučaj nakon što je otkriveno da je Arkadij ubio i pojeo dijelove tijela Aleksandera Popoviča.

Dnevnik.ba