Oženio se Filip Hrgović

Kako je nedavno i najavio, hrvatski boksač Filip Hrgović danas je oženio svoju dugogodišnju djevojku Marinelu Čaju, a fotku s vjenčanja objavio je na društvenim mrežama, prenosi Index.hr.

Vjenčanje se održalo u Župi Svih Svetih u Sesvetama odakle su oboje mladenaca, a slavlje se navodno treba održati na jednom imanju nedaleko od Zagreba.  26-godišnjem Filipu kum je bio najbolji prijatelj iz djetinjstva Bruno, a Marineli (25) kuma je najbolja prijateljica Antonija.

U  vezi su šest godina, a zaručili su se prošle godine. Marinela je svom dečku golema podrška, iako na njega, kako kaže, gleda kao na običnog dečka.

“Meni je Filip običan dečko. Mi smo u vezi pet godina pa ga ja ne gledam tim očima, ja sam uvijek ponosna na njega i on je za mene uvijek svjetski prvak, bez obzira na to bavi li se boksom, je li izgubio ili pobijedio”, rekla je jednom prilikom za Index, dodavši da ga njeni roditelji vole te je čest gost kod njih kući.

Nekoliko dana prije vjenčanja Filip je u samo 60 sekundi nokautirao Gregoryja Corbina, a tom je prilikom rekao da je “Marineli obećao da će se vratiti bez ogrebotine”.

Marinela Hrgovića prati na svim natjecanjima i prva mu čestita pobjede, a ranije je izjavila da joj ne pada teško gledati njegove borbe.

“Kad Filip uđe u ring, nije ga teško gledati jer je stvarno nadmoćniji i onda je sve lakše. Ali do tog dana to je užasno stresno, nema spavanja”, kazala je i otkrila da dan prije borbe ipak ne provode zajedno jer je to zabranjeno. Marinela je i sama sportašica i stoga jako dobro razumije sve što Hrgović prolazi. Njen sport je odbojka, a paralelno uz treninge studirala je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.