Home > Svijet > Ovo ljeto vas očekuju paprene cijene parkinga na Makarskoj rivijeri

Ovo ljeto vas očekuju paprene cijene parkinga na Makarskoj rivijeri

Ako idete na ljetovanje neizostavan dio je plaćanje parkinga. Ako ste ovo ljeto planirali ići na Makarsku rivijeru, pripremite se i napunite novčanik. Cijene su otišle u nebo.

Grad Makarska vrijeme naplate povećava ljeti, i to od 6 sati do 2 sata iza ponoći. Ljetnno razdoblje traje od 1. lipnja do 30. rujna, piše Bljesak.info.Dakle, u prvoj zoni sat parkiranja ljeti će koštati četiri eura dnevno, dok je do sada sat vremena parkiranja na tom području ljeti koštao cca 2,50 eura.

U drugoj zoni sat parkiranja koštat će ljeti 2 eura dnevno.

U trećoj zoni, parkiranje će se ljeti po satu plaćati jedan euro ili 12 eura dnevno.Općina Baška Voda donijela je odluku o novim cijenama. Cijena jednog sata u prvoj zoni iznosit će u sezoni čak 3,5 eura. Ljetno razdoblje traje od 1. lipnja do 30. rujna, a parking se naplaćuje od 7 do 23 sata.

U drugoj zoni cijena je 2,5 eura, a u trećoj se naplaćuje 2 eura. Treća zona obuhvaća Dječje selo, Bratuš, Krvavicu, Bast i Topiće.

Ako se odlučite otići u Tučepe i parkirati u centru, tj. na “Lučici” cijena parkinga iznosi 1,33 eura po satu. Parking se naplaćuje u razdoblju od 1. lipnja do 31. listopada.Podgora je od ostalih mjesta među jeftinijima. Sat parkinga naplaćuje se 2 eura.

U Igranima cijena parkinga po satu iznosi 1,5 eura.

Jabuka