Ovo je najskandaloznija haljina s crvenog tepiha na dodjeli Oscara: U njoj je prošetala najplaćenija manekenka na svijetu

23-godišnja ljepotica i zvijezda modnih pista odabrala je crnu haljinu koja je doista malo toga prepustila mašti


I dok su na crvenom tepihu Dolby Theatrea uoči dodjele nagrada Oscar pažnju privlačile glumice Charlize Theron, Rachel Weisz, Lady Gaga i druge, na već tradicionalnom afterpartyju Vanity Faira svi su gledali u najplaćeniju manekenku na svijetu – Kendall Jenner.


Tulum u organizaciji urednice Radhike Jones u Wallis Annenberg Centeru na Beverly Hillsu nisu propustile brojne zvijezde koje jednako pomno razmišljaju o tom crvenom tepihu kao i o onom filmskom. A kad bi se dijelile nagrade za najoriginalniju ili najskandalozniju haljinu, odnijela bi je bez sumnje Kendall Jenner.

kendall-jenner-3

23-godišnja ljepotica i zvijezda modnih pista odabrala je crnu haljinu koja je doista malo toga prepustila mašti. Kendall se doduše ni inače ne libi nositi odvažne kreacije koje više otkrivaju nego skrivaju, no ovakva oprava još nije viđena.


 
Svaki centimetar njezinih dugih, savršeno oblikovanih nogu došao je do izražaja budući da je svjetlucava crna tkanina padala od struka do poda samo na sredini kako bi sakrila ipak važnije dijelove. U gornjem dijelu haljina je krojena s dekolteom, a u struku završava sa srebrnim resama.

kendall-jenner-2

Modni kritičari se uglavnom slažu da je ova haljina libanonsko-američkog dizajnera Ramija Kadija jedna od najodvažnijih, ako ne i najodvažnija koju smo ikad imali prilike vidjeti na nekom crvenom tepihu. S obzirom da joj je u određenim pozama haljina otkrivala donje rublje koje je također bilo dio kreacije, neki pišu da se to ne može ni zvati haljinom.

Stajling je upotpunila jednostavnom frizurom i tako pažnju u potpunosti usmjerila na haljinu. Na crvenom tepihu pozirala je s Caitlyn Jenner.

kendall-jenner-4

(Jutarnji, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)