Home > BiH > Ovaj tjedan očekuju nas iznadprosječne temperature, a za vikend opet pljuskovi

Ovaj tjedan očekuju nas iznadprosječne temperature, a za vikend opet pljuskovi

Od 26. kolovoza do kraja mjeseca mogući su pljuskovi, posebno u Bosni, dok će u Hercegovini i na jugozapadu Bosne i u ovom periodu biti stabilno i sunčano vrijeme

Nakon pljuskova, u narednim danima nas očekuje sunčano vrijeme i rast temperature i do 39 stupnjeva.

Od 21. do 25. kolovoza prognozira se stabilno i toplo vrijeme. Od 26. kolovoza do kraja mjeseca mogući su pljuskovi, posebno u Bosni, dok će u Hercegovini i na jugozapadu Bosne i u ovom periodu biti stabilno i sunčano vrijeme, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Narednih sedam dana, širom Bosne i Hercegovine vrijednosti temperatura zraka će biti iznad prosjeka za ovaj period godine.

Očekivane vrijednosti temperatura zraka, u ovom periodu, tijekom jutra, kretat će se od 14 do 19 supnjeva na području Bosne, a u Hercegovini od 18 do 23, danju u Bosni do 36, u Hercegovini do 39 stupnjeva, prenosi Klix.ba.

 

Krajem mjeseca prognozirane temperature očekuju se u granicama prosječnih za kraj mjeseca kolovoza. Na području Bosne, najniže temperature zraka kretat će se od 12 do 17 stupnjeva, u Hercegovini od 15 do 20, najviše temperature zraka u Bosni do 31, u Hercegovini do 33 stupnja.

Vecernji list