Home > Livno > Otvorene prostorije Udruge branitelja Domovinskog rata HVO-a u Livnu

Otvorene prostorije Udruge branitelja Domovinskog rata HVO-a u Livnu

U organizaciji Udruge branitelja Domovinskog rata HVO danas je upriličeno svečano otvaranje novouređenih prostorija nakon čega je održana svečana sjednica Vijeća Udruge. Bila je to prigoda porazgovarati o postignućima rada Udruge i suradnji s Gradskom upravom Livna.

Predstavnici Udruge su tom prigodom gradonačelniku Livna Luki Čelanu uz uručivanje zahvalnice uputili i riječi zahvalnosti na dosadašnjoj suradnji i pomoći za rad Udruge. Odnosi se to prije svega na dodjelu za besplatno korištenje prostorija za rad Udruge kao i na sredstva dodijeljena za obnovu i opremanje uredskih prostorija.

„Mi smo se kao lokalna zajednica rado uključili kako bismo pomogli realizaciju projekta uređenja prostorija za rad braniteljske udruge. Imali smo dobru suradnju svih ovih godina sa svim Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata. Sa svoje strane smo učinili koliko smo mogli da olakšamo rad i ove udruge. Problema je dosta kada je u pitanju braniteljska populacija i prostorije za nesmetan rad su minimum koji se trebao osigurati. Zadovoljstvo mi je da smo pomogli i potrebno je i u budućnosti aktivno sudjelovati u rješavanju svih poteškoća ove populacije“, kazao je u obraćanju gradonačelnik Čelan.

O radu Udruge je govorio i njezin tajnik te sam predsjednik. Simboličnim rezanjem vrpce novouređene prostorije Udruge branitelja Domovinskog rata HVO-a je otvorio gradonačelnik Luka Čelan.

Grad Livno