Home > Magazin > Otkriveno je koji po redu Let 3 nastupa u finalu: Imamo šansu za pobjedu ovaj put

Otkriveno je koji po redu Let 3 nastupa u finalu: Imamo šansu za pobjedu ovaj put

Finale će u Liverpool Areni otvoriti Austrija, a večer će svojim nastupom zatvoriti Velika Britanija

Na službenim stranicama Eurovizije te na njihovim društvenim mrežama nakon druge polufinalne večeri objavljen je i raspored nastupa u finalu koje će se održati sutra. Naši predstavnici Let 3, kako je već najavljeno, nastupaju u drugom dijelu finalne večeri i sada smo doznali i koji su po redu.

Riječki rokeri na pozornici Liverpool Arene nastupit će predzadnji, njihov nastup je 25.  i nakon njih pjevat će još samo domaćin, Velika Britanija. Ovo je raspored nastupa u finalu koje otvara  Austrija, zatim slijede Portugal, Švicarska, Poljska, Srbija, Francuska, Cipar, Španjolska, Švedska, Albanija, Italija, Estonija, Finska, Češka, Australija, Belgija, Armenija, Moldavija, Ukrajina, Norveška, Njemačka, Litva, Izrael i Slovenija.

Kada je objavljen raspored kojim će nastupati finalisti na društvenim mrežama počelo se komentirati koliko nam ide u prilog što nastupamo predzadnji. Mnogi su zaključili kako je to zapravo dobro jer će publici nastup naših predstavnika Leta 3 ostati najsvježiji u pamćenju.  – Počinjem vjerovati kako Hrvatska zbilja ima šanse za pobjedu. Hrvatska je 100% pobjednica publike. Ovaj put će Hrvatska pobijediti – bili su neki od komentara na društvenim mrežama.

Naši predstavnici marljivo odrađuju svoje obaveze u Liverpoolu dok čekaju finale i nastup u Liverpool Areni. Zabrinula nas je malo vijest o prehladi Zorana Prodanovića Prlje, ali on je bolje i sve bi trebalo biti spremno za nastup. Dok se Prlja odmara i skuplja snagu za finale, ostatak članove benda predvođeni Damirom Martinovićem Mrlom obilaze Liverpool i druže se s obožavateljima koji ih neprestano zaustavljaju na ulici i mnogi znaju refren pjesme “Mama ŠČ!”.

večernji list