Otac koji je ubio troje djece danas će biti ispitan, dobit će prevoditelja

Otac koji je proteklog vikenda ubio svoje troje djece u zagrebačkim Mlinovima uhićen je jučer poslijepodne nakon što je otpušten iz bolnice.

Odmah je odveden na kriminalističko istraživanje u Sektor krim-policije zagrebačke policije, a nakon obaveznog noćnog odmora na Oranicama nastavit će se istraživanje, odnosno uhićeni muškarac će biti ispitan, piše N1.

Prema neslužbenim informacijama, konzilij u Psihijatrijskoj bolnici u Vrapču zaključio je kako nema potrebe za hospitalizacijom oca ubojice u toj ustanovi pa ga je nakon toga preuzela policija.

S obzirom na to da je riječ o stranom državljaninu, tijekom ispitivanja uhićenom će biti osiguran prevoditelj, a nakon ispitivanja uhićeni će biti predan pritvorskom nadzorniku, dok će županijskom državnom odvjetniku biti podnesena kaznena prijava.

Podsjetimo, u subotu oko 2 sata u noći u stanu u zagrebačkim Mlinovima, temeljem informacija o najavljenom samoubojstvu zaprimljenih od građana zbog objave na Facebooku, pronađeno je troje ubijene djece i njihov 56-godišnji otac koji je pokušao počiniti samoubojstvo te je prevezen na liječenje u bolnicu Sestara Milosrdnica.

U vrijeme zločina majka ubijene djece nije bila u Zagrebu, a djeca su vikend provodila s ocem.