Osvanulo liječničko izvješće zbog kojega ljudi vrište od smijeha

Da neke ljude ne zanima misli li se pod “okom” na ono u očnoj duplji ili na kurje, dokazala je jedna žena iz Bijeljine. Na Twitteru se pojavilo izvješće liječnika koje bi se moglo mirne duše svrstati u kategoriju “vjerovali ili ne”.

Naime, u spomenutom izvješću jedne gospođe iz Bijeljine stoji napomena: “Sipala je kapi za kurje oko u oko”. Ovaj postupak izazvao je lavinu komentara i reakcija ispod posta, a većina twiteraša nije mogla da vjerovati da je gospođa zaista uradila takvo nešto. Ipak, da slučaj iz Bijeljine nije izoliran, dokazali su korisnici ove društvene mreže, te iznjeli bizarne primere iz svog okruženja.

“Što je briga, ima i drugo oko”, “Oko za oko isplakano”, “Sada ima night vision”, “Ovo je za treće oko”, komentari su ispod posta u kojem se šale na račun gospođe iz Bijeljine.

Ipak, koliko god zvučalo smiješno na prvu ruku, treba imati u vidu kakav je sastav kapi za kurije oko, jer je to preparat koji je najčešće na bazi ekstrakta eterčnih ulja i nerijetko ima mentu u sebi.

Večernji list