Home > BiH > Oružana pljačka u Mostaru: Naoružani automatima blokirali zaštitare i sve im odnijeli

Oružana pljačka u Mostaru: Naoružani automatima blokirali zaštitare i sve im odnijeli

Maskirane osobe, naoružane automatskim, puškama presreli su zaštitarsko vozilo na Bišću polju kraj Mostara u četvrtak iza 10 sati te otuđile novac, objavilo je Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Kako stoji u izvješću policije, 11. svibnja u 10:40 sati PU Mostar je obaviještena da je nad djelatnicima Delta security izvršeno razbojstvo dok su se kretali na Bišću polju. Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su na makadamskom putu između trgovine Lignu i TC FIS zatekli zaštitare.

Zaštitari su, navodi policija, izjavili da su se kretali makadamskim putem prema trgovini Lignum a iz pravca te trgovine, prema njima je išlo vozilo Lada Niva koje ih udara u branik i iz kojeg izlaze dvije maskirane osobe naoružane automatskim puškama koji im naređuju da predaju novac.

”U tom trenutku, prilazi im još jedno vozilo iz kojeg izlaze dvije maskirane osobe s automatskim puškama koji im uzimaju novac i službene stvari i udaljavaju se u nepoznatom pravcu”, navedeno je u policijskom izvješću.

Prema neslužbenim informacijama radi se o velikoj količini novca koji je prikupljen iz tri tržna centra.

Pročitajte više na: Bljesak.info

tomislavcity