OO HDZ BiH Livno oštro osuđuje uništavanje plakata i prljavu predizbornu kampanju

Par dana prije izbora u Livnu je uništena većina plakata i promotivnog materijala HDZ BiH. Ovakav vandalizam i uništavanje sramota je za političke stranke i pojedince koje na najprljaviji način čitavu kampanju temelje na pljuvanju po političkim protivnicima.  Sloboda političkog govora i promidžbe dostupna je svima, pa se trebamo zapitati kome je u cilju uništavanje plakata i što točno stoji iza toga, jer su plakati ostalih političkih stranaka i listi ostali nedirnuti?!Politički protivnici tako prekrivaju strah i nervozu, jer što smo bliže danu izbora svjesniji su da birače nisu uspjeli pridobiti svojim programom,pa pokušavaju još na ovakve prizemne i vandalske načine preko najjače Hrvatske stranke osvojiti koji glas.

HDZ BiH je prije predizborne kampanje usvojio etički kodeks ponašanja kojim smo se obvezali voditi feri korektnu kampanju. Na provokacije i vandalizme, onih kojima smeta naš program i Zajedništvo koje predstavljamo u Hrvatskom narodu, nećemo odgovarati.

Program Zajedništva HDZ BiH u čitavoj predizbornoj kampanji temelji se na pozitivnim vrijednostima, nije niti namjerava nikoga uvrijediti i sigurno se neće spuštati na razinu vandalizma.

Sigurni smo kako su birači prepoznali program koji će omogućiti razvoj i o(p)stanak, te subez obzira na uništavanje plakata i predizbornih materijala,poruke koje imaju stvarnu vrijednost  došle do građana i to će biti osnova pobjede HDZ BiH na Općim izborima 07. listopada 2018. godine.

Političkim protivnicima poručujemo „uzalud vam trud svirači“Hrvati će sami sebi izabrati legitimne predstavnike i odlučiti o svojoj budućnosti.

Zajedno do pobjede

 

OO HDZ BiH Livno

Odjel za informiranje

Sponzorirani članak