Home > Livno > Održano 21. međužupanijsko natjecanje „sigurno u prometu 2018“

Održano 21. međužupanijsko natjecanje „sigurno u prometu 2018“

Dana 02.lipnja 2018. (subota) u Livnu održano je  21.međužupanijskog natjecanja „Sigurno u prometu 2018“, koje se održalo u organizaciji  Auto moto Saveza u Bosni i Hercegovini         ( AMSuBiH), a domaćin natjecanja je bio Auto moto klub Livno.

Prometno edukativna i natjecateljska akcija sastoji se iz dva djela. Ispit poznavanja prometnih pravila i propisa i praktičnog djela spretnosti vožnje bicikla. Na natjecanju je sudjelovalo 11 škola iz cijele Federacije BiH, a učenici su pokazali zavidno znanje.

Nakon zbrajanja bodova teorijskog i praktičnog dijela zbog jednakog broja bodaova  u kategoriji dječaka ( 4 dječaka) uslijedilo je pripetavanje  u sporoj vožnji „puž vožnji“.

 

Po završetku natjecanja predsjednik Auto moto Saveza Ivan Šimunović pozdravio je sve nazočne učenike, nastavnike i goste, te zahvalio svima koji su sudjelovali i doprinijeli da se ovo natjecanje održi.

 

Prigodnim riječima obratila se i gospođa Borjana Krišto dopredsjedateljica ZD PS BiH koja izrazila zadovoljstvo da je mogla nazočiti ovom natjecanju,zahvalila svim sudionicima učenicima osnovne škole,nastavnicima koji su pripremali djecu a organizatoru na dobroj organizaciji natjecanja.

 

Rezultati međužupanijskoga natjecanja „Sigurno u prometu 2018.“

Djevojčice:

  1. Anđela Jazvić – OŠ Vladimira Nazora  – Odžak
  2. Lana Zmaić- OŠ Vladimira Nazora  – Odžak
  3. Dora Brašnić – OŠ Orašje  – Orašje

Dječaci: 

  1. Marko Begić – OŠ Ivana Mažuranića  – Posušje
  2.  Leonardo Dominković – OŠ Orašje  – Orašje
  3. Enis Zolotić- OŠ Vladimira Nazora  – Odžak

Poredak škola:

  1. OŠ Vladimira Nazora  – Odžak
  2. OŠ Orašje  – Orašje
  3. OŠ Ivana Mažuranića  – Šujica

 

Ove tri škole predstavljati  će Auto moto Savez na Entiteskom natjecanju u koje će se održati  09.06.2018.godine u Modriči.