Nesreća u BiH: Poginuo dječak, roditelji pritekli da pomognu, pa ih udarilo drugo vozilo

Četrnaestogodišnji dječak poginuo je u Bijeljini kada ga je udarilo jedno, a potom i drugo vozilo, koje je pritom ozlijedilo i njegove roditelje dok su mu pružali pomoć na putu, rekla je Srni glasnogovornica Policijske uprave Aleksandra Marić. Sve se dogodilo u razmaku od nekoliko minuta.

U prvom udesu jedno vozilo je udarilo dječaka na putu, a potom se udaljilo s lica mjesta i policija i dalje traga za tim vozačem.

Dok su djetetu pokušavali ukazati pomoć, naišlo je drugo vozilo i udarilo ponovo dječaka i njegove roditelje. Tom prilikom teške ozljede zadobili su i otac E.H i majka A.B.

Policija je pronašla drugog vozača čiji su inicijali P.D, koji se udaljio sa lica mjesta i on je uhićen.

Prometna nesreća dogodila se sinoć u Ulici Kulina Bana, a policiji je prijavljena u 20.45 sati.

Dječak, kojeg je sinoć prvo udarilo jedno, a potom i drugo vozilo, dovezen je mrtav u bijeljinsku Bolnicu “Sveti vračevi”, dok su njegovi roditelji zadobili prijelome ekstremiteta, ali sada nisu vitalno ugroženi, rekao je Srni dežurni kirurg Nemanja Janković.

Janković je naveo da otac dječaka ima prijelom lijeve noge, a majka prijelom desne noge, što policija kvalificira kao teške tjelesne ozljede.

On je dodao da oni nisu imali nekih drugih ozljeda, mada u ovakvim slučajevima može doći i do nekih drugih komplikacija, ali sada nisu vitalno ugroženi.