Home > Svijet > Nepopularno mišljenje: “Let 3 sramoti Hrvatsku”

Nepopularno mišljenje: “Let 3 sramoti Hrvatsku”

“Mi jesmo mala država, ali mi imamo Huljiće, Gibonnija, Ninčevića, Tutića, Rusa i svaki od njih napiše bolju pjesmu nego 90 posto Eurovizije. Oni su obični politički projekt”, zaključio je Bubalo.

Let 3 je s Mamom ŠČ! sinoć u Liverpoolu izborio finale Eurosonga i dobio veliki pljesak publike u Engleskoj. Sinoćnje nastupe komentirao je za Dalmatinski portal estradni menadžer Ivan Bubalo. “Što gore-to bolje”  “Baš sam totalno razočaran Eurovizijom.

Nametnuta su pravila što gore – to bolje. Siguran sam da smo poslali staru pjesmu ‘Marija Magdalena’ u novoj obradi koja je izašla jučer u izvedbi Tončija Huljića i Doris Dragović da bi pomela baš sve”, kazao je splitski menadžer. Ipak, Bubalo je našao i nešto pozitivno večeras.

“Moram pohvaliti scenografiju, baš je svjetski, ali bilo bi puno bolje da su takve pjesme”, zaključio je. Njegov favorit je Loreen iz Švedske koja je inače najveći favorit za pobjedu u subotu. Publika je od početka pjevala ‘Tattoo’ s njom u glas. Inače, Loreen iza sebe već ima jednu pojedu na Euroviziji s pjesmom ‘Euphoria’.

Politički projekt?  “Cura iz Švedske mi je super. Mislim da bi mogla pobijediti, a odličan mi je i mladi finski reper Käärijä s pjesmom ‘Cha Cha Cha’ koju je izveo”, otkriva Bubalo kojeg smo pitali tko je najgori

“Tko je najgori, pa svih 13 preostalih”, kratko je poručio pa se osvrnuo na naše predstavnike: “Za Let 3 nisam promijenio ni malo mišljenje. Mogu biti najatraktivniji pa i da su skinuli gaćice, ali mi koji imamo i pjesme i pjevače puno bolje nego većina na Euroviziji, nismo to. Let 3 samo sramote Hrvatsku. Mi jesmo mala država, ali mi imamo Huljiće, Gibonnija, Ninčevića, Tutića, Rusa i svaki od njih napiše bolju pjesmu nego 90 posto Eurovizije. Oni su obični politički projekt”, zaključio je. Osim Hrvatske, iz prve polufinalne večeri dalje su prošli Moldavija, Švicarska, Finska, Češka, Izrael. Portugal, Švedska, Srbija i Norveška.

bljesak.info