Home > Sport > Navijači burno reagirali na priče o odlasku Livaje: ‘I vrijeme je više jednog po jednog se rješavat’

Navijači burno reagirali na priče o odlasku Livaje: ‘I vrijeme je više jednog po jednog se rješavat’

„Ne odlazi nigdje dok Hajduk ne dovede do naslova, ali mu trebaju kvalitetni suigrači, posebno u veznom redu i napadu kako bi mogao ostvariti izrečeno“, glasio je komentar koji pronalazi alternative razloge iza plasiranja priče o transferu.

Na društvenim mrežama navijači su burno reagirali na izjave Vicenza Cavalierea da Marko Livaja, Hajdukov kapetan, napušta Poljud i dolazi u Italiju. Premda smo saznali da velikog transfera nema, neki su navijači bili pesimistični, a drugi su pak bili sigurni da je riječ samo o priči. „Ne, to nije moguće. Nigdje mu neće biti bolje nego ovdje, možda samo malo diže cijenu“, napisao je jedan.

S njime su se složili i drugi. Jedan je rekao: „Livaja je u Hajduku car, a za druge klubove prosječan igrač.“ Premda je sam Cavaliere rekao da su mediji “krivo prenijeli informaciju”, ima onih koji su smatrali da je njegov odlazak moguć, pa čak i dobar za kapetana “Bijelih”.

„Ako je tu car, onda lako može biti negdje drugdje i kralj, puno mu sriće, di bija bija“, glasio je jedan od komentara. Ipak, transfer bi bio poguban za Hajduk smatraju neki. „Taman bi se borili sa Goricom i Šibenikom za opstanak“, komentirali su. „I vrime je više jednog po jednog se rješavat dok se može šta za njih dobit“, glasio je jedan komentar.

Ne odlazi nigdi dok Hajduka ne dovede do naslova, ali mu trebaju kvalitetni suigrači, posebno u veznom redu i napadu kako bi mogao ostvariti izrečeno“, smatra jedan komentator, a s njime se slaže i drugi:

„Vjerojatno nije ispoštovano dogovoreno da će mu dovesti igrače koji će mu pomoći osvojiti naslov i ako ode otići će iz inata ne novaca. A nadam se da će ostat i da će klub napokon dovesti to što nam fali za iskorak.“

večernji list