Naš nezaustavljivi Ilija Jukić, čestitamo!

Jučer je obilježena 29. obljetnica vojno-redarstvene operacije Maslenica. Osamnaestu godinu zaredom, jedna od manifestacija u kontekstu obljetnice bila je i utrka od Masleničkoga mosta do Novigrada.

Do sada je ta utrka imala nekoliko različitih duljina. Pamtimo vremena kad se trčalo 16, 18, i 20 km. Ove godine distanca je iznosila 21,095 km te je staza certificirana.

Proteklih nekoliko godina AK Puls je redovit sudionik ove utrke, a nerijetko smo bili i najmnogoljudnija ekipa. Ove nas je godine korona desetkovala pa smo u kategoriji mnogoljudnosti zauzeli treće mjesto.

Devedesetak natjecatelja jučer je uspješno završilo utrku, a među njima je bilo i naših osam. Iako memorijalna, utrka je privukla brojna izvrsna imena cestovnoga trčanja, o čemu najbolje svjedoče rezultati utrke.

Najbolji od naših bio je Livnjak Ilija Jukić. Iznimno zahtjevnu stazu naš mladi lav istrčao je za 1,21,19 što mu je omogućilo treće mjesto u ukupnom poretku i drugo mjesto u dobnoj kategoriji. Ilija, čestitamo na izvrsnom rezultatu i plasmanu!

 

Prva od naših žena bila je Vesna Ćavar, koja je također ostvarila odličan rezultat. Polumaratonsku distancu sa solidnim uzbrdicama istrčala je za 1,53,03 te je do cilja došla kao peta žena i druga u dobnoj kategoriji. Bravo Vesna!

U dobnoj kategoriji odličan je bio i Josip Škorić. Utrku je svladao za 1,47,33 te je zauzeo drugo mjesto među vršnjacima. Nismo mogli žujom ne nazdraviti. I ovom prilikom, čestitamo Jozija!

Od naših su još sudjelovali: Krešimir Tabak, vrijeme 1,32,41. Za treće mjesto u kategoriji našem je nedostajalo osam sekundi. Krešimir Sliško do cilja je došao za 1,39,23, a uz imenjake tu su još Tomislav Batrailo 1,47,53, Ante Mamić 1,52,18, Perica Galić 1,52,57 i Vlatko Kovačević 2,13,02. Bravo ekipa! Podrška u cilju danas je bila Monika Ivanković. Hvala Mone! Na izvrsnim rezultatima čestitamo i našim prijateljima Ivanu Gali i doktoru Trpimiru Vrdoljaku!

Na kraju ostaje reći kako s cjelodnevnog druženja nosimo lijepe uspomene i dobru energiju koja će nas držati za pobjede nove.

Da se ne zaboravi!