Naš Livnjak danas slavi 54. rođendan, prepoznajete li ga?

Rat ga je zatekao u Mostaru, dok je bio igrač Veleža, a u veljači 1992. vratio se u Livno gdje je tri mjeseca bio pripadnik HVO-a.

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, danas slavi 54. rođendan. Tim povodom nešto prije podneva se oglasio i Hrvatski nogometni savez, koji je čelnom čovjeku Vatrenih poručio:

Izborniče, sretan rođendan! Želimo mu puno zdravlja i sreće, posebno na klupi Vatrenih – neka do idućeg rođendana proslavi i uspjeh na Europskom prvenstvu i plasman na još jedno Svjetsko prvenstvo!

Čestitara će tijekom dana biti mnoštvo, kako iz rodnoga Livna, tako i iz ostatka svijeta, prenosi Vecernji.hr.

Podsjetimo, Zlatko Dalić nogometnu karijeru je započeo u Troglavu 1918. iz Livna, a nakon toga nosio je dresove Hajduka, Dinama iz Vinkovaca, Budućnosti, Veleža i Varteksa.

Objavljen popis za nove utakmice

Inače, izbornik je danas objavio popis reprezentativaca za sljedeće reprezentativno okupljanje. Na njemu su 23 imena. Podijelio je i 8 pretpoziva, uz ostale i Tomi Bašiću, nogometašu Bordeauxa.

Vratari: Dominik Livaković, Simon Sluga, Ivo Grbić

Braniči: Domagoj Vida, Dejan Lovren, Borna Barišić, Duje Ćaleta-Car, Dario Melnjak, Filip Uremović, Domagoj Bradarić

Vezni: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Milan Badelj, Marko Rog, Mario Pašalić, Nikola Vlašić

Napadači: Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Josip Brekalo, Bruno Petković, Mislav Oršić, Ante Budimir

Pretpozivi: Ante Rebić, Tin Jedvaj, Lovre Kalinić, Mile Škorić, Josip Juranović, Toma Bašić, Antonio Mirko Čolak, Marin Pongračić

Livnovine se pridružuje čestitkama!