Naš Ivo Krezo vodi futsal reprezentaciju BiH na europsko prvenstvo.

Pripreme odrađuju futsal reprezentativci BiH koji za jedanaest dana igraju prvu, povijesnu utakmicu na Europskom prvenstvu u Groningenu, protiv Španjolske.

Reprezentativci su se okupili na Ilidži, glavni cilj je naravno izbjeći eventualne ozljede i probleme s koronom. Za sada je poznato kako će igrači trenirati do petka dva puta dnevno.

“Igračima bih poželio da ih zaobiđu povrede i koronu, te da spremno dočekaju Europski šampionat. Prvi put smo se plasirali na veliko takmičenje i to je povijesni rezultat za nas. Idemo tamo s ciljem da odigramo svaku utakmicu najbolje što možemo, da se borimo za svaki gol i nadam se da ćemo ostvariti dobar rezultat i plasman u četvrtfinale.Već odavno se pripremamo za ono što nas čeka u Nizozemskoj i pratili smo igre naših protivnika u grupi. Španjolska je favorit EURA i igraju vrhunski futsal s dosta presinga. Odlično su odigrali dvije utakmice protiv Portugala koji je aktualni europski prvak i ostvarili su dvije pobjede što dosta govori o njima. Gruzija je prvi put kao i mi na EP i imaju dosta dobrih igrača porijeklom iz Brazila. Azerbejdžan također ima dosta naturaliziranih igrača, tako da nas očekuju teške utakmice” kaže izbornik Krezo.

Livnovine