Home > BiH > Narednih dana sunčano uz umjerenu oblačnost, na jugu zemlje do 23 stupnja

Narednih dana sunčano uz umjerenu oblačnost, na jugu zemlje do 23 stupnja

U Bosni i Hercegovini u petak, 21. travnja, će preovladavati sunčano uz umjerenu oblačnost. U drugom dijelu dana se očekuju slabi lokalni pljuskovi, moguća je i slaba grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura između 15 i 20, na jugu zemlje do 23 stupnja.

U subotu, 22. travnja, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Tijekom noći na nedjelju vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva, a najviša dnevna između 15 i 21, na jugu zemlje do 23 stupnja.

U nedjelju, 23.travnja, sunčanije prijepodne. U drugom dijelu dana se očekuje povećanje oblačnosti sa zapada. U poslijepodnevnim satima su mogući slabi lokalni pljuskovi u Bosni. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura između 3 i 7, na jugu zemlje do 11 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 17 i 23 stupnja.

U ponedjeljak, 24. travnja, pretežno oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12 stupnjeva, najviša dnevna između 13 i 19 stupnjeva, saopćeno je iz FHMZBiH.