Nakon 3 mjeseca naši rukometaši danas na parketu

Nakon više od 3 mjeseca pauze vraćamo se u dvoranu. Naši rukometaši danas u 16:00h na domaćem terenu dočekuju ekipu iz RK Radnički.
I ove godine nastupamo u Prvoj Ligi Federacije – Skupina Jug koja je pojačana za dva bivša premijerligaša, MRK Sloga Gornji Vakuf – Uskoplje i RK Bosna Sarajevo. Ove godine većina klubova dovela je pojačanja, te s mnogo ambicija težit će ulasku u Premijer Ligu, tako da nas očekuje teška i zanimljiva sezona.

U našoj ekipi imamo par izmjena u sastavu ekipe. Napustio nas je Ivan Trebotić, Jerko Matulić i Nino Bandov, a došli su nam Jakov Vrdoljak koji je prošlu seozonu igrao za Talijanski Handbal Meran Almerija na poziciji lijevog beka, te Ajdin Velić koji dolazi iz RK Čelika na poziciji pivota.

Ajdin ima iskustva igranja u Premijer Ligi BiH, te je jako bitan igrač za nas, jer prošle godine nedostajao nam je igrač na poziciji pivota.
A naš livnjak Jakov ima dosta iskustva, igrao je u Premijer Ligi RH, Prvoj ligi Austrije i Italije, te je prošao sve omladinske selekcije sa Hrvatskom reprezentacijom. A nama je posebno drago da je svoje prve rukometne korake napravio upravo u bivšem rukometnom klubu Livno, odakle odlazi na školovanje u Zagreb i nastavlja igrati za RK Dubravu.

Uz dva značajna pojačanja cilj nam je ostvariti bolji rezultat od prošle sezone.
LiVideo će uživo ipak prenositi utakmicu!
Dečki sretno!

RK Rvacka