NAČELNIK GLAMOČA UPUTIO APEL DODIKU: Ako će se srpska vojska dizati, prvo oslobodite Glamoč

Grad je potpuno odsječen a komunikacije nema ni među selima. Život u Glamoču je naprosto stao. Visina snježnog pokrivača na području Glamoča iznosi oko jedan metar, uži dio općine je prohodan, a u sljedeća 24 sata zimske službe za čišćenje putova trebalo bi da stignu i do najudaljenijih sela, koja su i dalje odsječena, rekao je Srni načelnik općine Nebojša Radivojša.

“Danas nastavljamo sa čišćenjem snijega, s obzirom na to da je riječ o velikoj površini, apeliram na građane da budu strpljivi. Sva raspoloživa mehanizacija je na terenu i nadamo se da će u sljedećih 24 sata stići i do najudaljenijih sela, koja su zbog padavina odsječena”, rekao je Radivojša.

Na području općine Glamoč i dalje je na snazi stanje elementarne nepogode, proglašeno jučer, zbog obilnog snijega čija je visina na pojedinim mjestima iznad jednog metra, piše Srna.

U svim općinama HBŽ-a, osim u Drvaru, nastava danas neće biti održana, zbog obilnih snježnih padalina i stanja na putovima, priopćeno je Vlade Kantona.

Tijekom dana bit će donesena odluka da li će nastava sutra biti održana.

Napomena: Naslov je ironični clickbait . Cilj ovog zločestog naslova nije samo prikupiti klikove nego i skrenuti pozornost politizirane javnosti u BIH da na marginama naših ratovanja, postoje potpuno zaleđeni građani.