Na Ultra Europe 2019. u Splitu i ove godine dolaze najveće zvijezde elektronske glazbe

Na ovogodišnjem 7. Ultra Europe festivalu koji će se od 12. do 14. srpnja ove godine održavati na splitskom stadionu Poljud, nastupit će najveće zvijezde elektronske glazbe, objavljeno je u ponedjeljak na internetskim stranicama Ultra Europe.

Ovoga će ljeta, najavljeno je, u Splitu među ostalim nastupati Carl Cox, David Guetta, Armin van Buuren, Afrojack, Above&Beyond, Adam Beyer, Alesso, DJ Snake, Macelo Plex, The Chainsmokers, Jamie Jones, Joseph Capriati, Richie Hawtin, te Marco Carola.

Osim njih na pozornicu će se popeti i najveći trojac u povijesti elektroničke scene, Šveđani Swedish House Mafia, ali i domaća grupa Vatra.

Otvaranje Ultra Europe 2019. bit će 11. srpnja u splitskom klubu Hemingway gdje će biti održan party nakon kojega će tri dana trajati festival na Poljudu.
Već 15. srpnja festival se “seli” na Brač gdje će se održati Regatta party, dan kasnije u hvarskom hotelu Amfora Ultra beach i u klubu Carpe diem Resistance Hvar, dok će posljednjeg dana, 17. srpnja, u Fort Georgu na Visu biti zatvoreni party.

Ulaznice za sedmo izdanje Ultra Europe festivala se mogu kupiti na prodajnim mjestima Tisak Media, putem sustava Ticketshop.hr i na službenoj web stranici, a još vrlo kratko mogu se kupiti trodnevne festivalske ulaznice za 799 kuna, najavljuju organizatori.

Organizatori također kažu da će uskoro biti objavljena nova imena koja će nastupiti na Braču, Hvaru i Visu.