Home > Županija > My Lovely Bag: Umjesto torbica šivaju zaštitne maske za najpotrebitije

My Lovely Bag: Umjesto torbica šivaju zaštitne maske za najpotrebitije

Zajedništvo, suosjećanje i humanost samo su neki od pozitivnih vrijednosti koje je uspjela uzrokovati pojava korona virusa. Nema više malih i velikih, svi su skupa u ovoj borbi, zato je lijepo čuti pozitivne priče koje nam dolaze iz svih krajeva Hercegovine.

S velikim i malim točkicama ili šarenim zvjezdicama, dizajnerske i zanimljive. No, važnije od toga je da mogu pružiti zaštitu onim najmanjima i najugroženijima. Riječ je o zaštitnim maskama za lice čije šivanje je pokrenuto i u tvornici u kojoj inače nastaju ljupke torbice. Obzirom da je ova pandemija poremetila brojne planove velikih tvrtki, pa tako i odgodila novu kolekciju brenda My Lovely Bag, vrijedne Lovelyce su se pobrinule da umjesto nove kolekcije pokažu humanost kroz donaciju maski za lice udruzi Obraduj nekoga, koja brine o socijalno ugroženoj djeci i bebama.

”Svima nam je teško pala situacija u kojoj smo se našli, no uvijek se držimo onoga da moramo misliti na one nemoćnije i potrebitije od nas, tako i sada. Ovu donaciju odlučili uputiti udruzi čiji rad i inače podupiremo”, poručili su za Bljesak.info iz ovog dizajnerskog brenda. U njihovoj radionici, napominju, maske nastaju u posebno kontroliranim uvjetima, uz stalnu dezinfekciju.

bljesak.info