Home > BiH > Muškarac iz BiH najavio masakr kao u Beogradu, dva put priveden i pušten

Muškarac iz BiH najavio masakr kao u Beogradu, dva put priveden i pušten

Muškarac Š. S. iz naselja Smajlovići Brezovača, općina Banovići, dva puta je priveden na saslušanje u Policiju zbog prijetnji koje je uputio, prvo supruzi i djeci, a potom i javno na društvenim mrežama.

“Š. S. je sinoć sam sebe prijavio u Policijsku postaju da će napasti svoju suprugu i djecu, kada mu se za to ukaže prilika, a koji su ga u međuvremenu taj dan napustili. Uhićen je po prekršaju ‘Narušavanja javnog reda i mira’. Nakon što je priveden u PP Banovići, utvrđeno je da je pod utjecajem alkohola. Tom prilikom je narušavao javni red i mir, grubim vrijeđanjem policijskih službenika i naročito drskim ponašanjem. O svemu je upoznat dežurni tužitelj TŽ i s tim u vezi je zadržan u prostorijama po nalogu tužitelja do otrežnjenja”, kazala je za N1 glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova TŽ Adnana Sprečić.

“Ponovo je saslušan u svojstvu osumnjičene osobe i naređeno je da se dokumentira kazneno djelo ‘ugrožavanje sigurnosti’. Međutim, isti nijeuhićen po pitanju osnova sumnje, već su naređene dalje provjere, te će u narednom razdoblju po dogovoru sa tužiteljem biti dostavljen odgovarajuće izvješće”, kazala je Sprečić.

U videu koji je objavljen na društvenim mrežama, on je poručio: “Bit veća tragedija nego što je bila u Srbiji”.

Hercegovina.info