Home > Livno > Teška prometna nezgoda u Livnu, smrtno stradao suvozač

Teška prometna nezgoda u Livnu, smrtno stradao suvozač

Dana 16.7.2019. godine u 14,13 sati dogodila se prometna nezgoda na magistralom putnom pravcu Livnu – Priluka, u mjestu M. Kablići, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, jedna zadobila teže tjelesne ozljede, a tri osobe su zadobile lakše tjelene ozljede dok je na vozilima pričinjena veća materijalna šteta.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno i Kantonali tužitelj, te tom prilikom utvrdili da su u prometnoj nezgodi sudjelovali, S.B. rođen 1947. godine u Glamoču, nastanjen u Livnu, upravljajući motornim vozilom marke “Fiat Punto” reg. oznaka E24 K 332, s kojim se u vozilu nalazila maloljetna A.B., oboje zadobili lakše tjelesne ozljede. Drugo vozilo koje je sudjelovalo u p/n je “Golf” reg oznaka J17 K 058 kojim je upravljao S.S., rođen 1971. godine u Livnu, nastanjen u Biloj, suvozač u vozilu je O.S. rođen 1962. godine u Glamoču je tom prilikom smrtno stradao, te putnik B.D. rođen 1952. godine u Glamoču zadobio teže tjelesne ozljede, te je vozilom HMP prebačen u KBC Mostar, priopćeno je iz MUP-a HBŽ.

Na stranici Kantonalnog tužiteljstva K10 navedeno je da u cilju utvrđivanja točnog uzroka smrti, tijelo preminulog O.S.,  je prevezeno u mrtvačnicu Županijske bolnice dr. Fra Mihovil Sučić u Livnu, gdje će u tijeku današnjeg dana, po nalogu dežurnog tužitelja,  biti obavljena obdukcija.

Istraga u predmetu koji je formiran povodom navedenog događaja je u tijeku, te će se u skladu sa odredbama Zakona o kaznenom postupku, poduzeti sve mjere i radnje kako bi se utvrdio točan uzrok nastanka ove prometne nezgode, navode iz Kantonalnog tužiteljstva K10.