Home > Županija > MUP HBŽ: Smrtno stradala osoba padom s traktora, u Guberu pucano iz vatrenog oružja za vrijeme molitve u džamiji

MUP HBŽ: Smrtno stradala osoba padom s traktora, u Guberu pucano iz vatrenog oružja za vrijeme molitve u džamiji

Dana, 8.4.2023. godine u 13,55 sati djelatnici PP Glamoč zaprimili su dojavu da je u mjestu Zajaruga, Glamoč, prilikom prijevoza stajskog gnojiva s traktora marke “Torpedo” pao M.Ž. rođen 1954 godine u Glamoču. Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Glamoč i dežurni liječnik DZ Glamoč koji je konstatirao smrt M.Ž.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PP Glamoč te tom prilikom utvrdili da je traktorom marke “Torpedo” upravljao S.V. rođen 1984 godine u Glamoču, te da je u jednom momentu s traktora pao M.Ž. te tom prilikom zadobio ozljeda od čijih posljedica je preminuo. Nakon završenog očevida tijelo smrtno stradale osobe prevezeno je u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija. O svemu je upoznat dežurni Županijski tužitelj.

Uporaba vatrenog oružja u mjestu Guber, Livno!

Dana, 10.4.2023. godine u 21,10 sati djelatnici PP Livno zaprimili su dojavu da je tijekom večernje molitve u džamiji u mjestu Guber, Livno, pored džamije prošlo nepoznato motorno vozilo kojim je upravljala NN osoba, te da su se u jednom momentu začula dva ili tri pucnja iz vatrenog oružja. Na mjesto događaja izišli su djelatnici PP Livno, koji su pored objekta džamije zatekli vjernike koji su im predali jednu čahuru.

Očevida na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Livno, koji su tom prilikom pronašli još jednu čahuru. Pronađene čahure su najvjerojatnije signalna municija od plinskog samokresa. Daljnji operativni rad je u tijeku, priopćeno je iz MUP HBŽ.

www.tomisalvnews.com