MUP HBŽ: Raspored testiranja – Obavijest za kandidate

 

Obavještavaju se kandidati da će dana 18.05.2022. godine u 12 sati na oglasnim pločama u sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova Kantona 10 i oglasnim pločama Policijskih uprava i Policijskih postaja izvan sjedišta Ministarstva, biti objavljena Lista kandidata nakon Testa općeg znanja broj:02-03-30-464-236/22 od 18.05.2022. godine. Kandidati koji su uspješno položili test općeg znanja iz navedene Liste ovim putem se obavještavaju, da će se test pisani rad (esej) održati u Srednjoj strukovnoj školi “Silvije Strahimir Kranjčević” u Livnu Ul. Dinarina b.b., prema niže navedenom rasporedu utvrđenom ovom obavijesti:
RASPORED TESTIRANJA KANDIDATA U POČETNI ČIN POLICAJAC
– dana 20.05.2022. godine (petak) sa početkom u 14 sati i to od rednog broja 1 zaključno sa rednim brojem 115
RASPORED TESTIRANJA KANDIDATA U POČETNI ČIN MLAĐI INSPEKTOR
– dana 20.05.2022. godine (petak) sa početkom u 15 sati i to od rednog broja 1 zaključno sa rednim brojem 19
Vrijeme za izradu pisanog rada je 45 ( četrdesetpet) minuta. Povjerenstvo će prije početka testiranja izvršiti provjeru prisustva kandidata te će biti zatraženo predočavanje osobne iskaznice ili odgovarajuće identifikacijske isprave sa slikom, na osnovu kojeg se može utvrditi identitet u skladu sa zakonom.
Kandidati su dužni sa sobom ponijeti kemijsku olovku (koja piše plavo.Grafitna olovka ili kemijska olovka koja piše drugom bojom nije dozvoljena.
Za vrijeme testiranja nije dopušteno:
– koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama,
– koristiti elektronski uređaj (mobitel,tablet ili sliČna komunikacijska sredstva),
– napuštati prostoriju u kojoj se piše rad bez odobrenja osobe koja provodi testiranje,
– razgovarati s drugim kandidatima, niti na drugi naćin ometati postupak testiranja.
Kandidati koji su pristupili testiranju (test općeg znanja) imaju pravo na pristup rezultatima svojih testova, a koje mogu ostvariti dana 19.05.2022. godine (četvrtak) u vremenu od 11 do 12 sati u prostorijama MUP-a K10 u Livnu sala za sastanke (prvi kat).
POVJERENSTVO ZA IZBOR