Mostar: Trogodišnjakinja iz tragično stradale obitelji Krstić uskoro izlazi iz bolnice

Trogodišnja djevojčica G.K., jedini preživjeli član mostarske obitelji Krstić, koja je stradala u prometnoj nesreći na Buni kod Mostara, uskoro će biti otpuštena iz bolnice.

Ona je zadobila teške ozljede zbog čega je i operirana, a trenutno je u stabilnom stanju.

Kako je Klix.ba potvrđeno, trogodišnjoj djevojčici su svi nalazi uredni ili bolji nego što su bili te će biti uskoro otpuštena iz bolnice na kućnu njegu, koja će trajati jako dugo.

Morat će nositi još godinu dana longete. Ali CT glave joj je uredan, i svi nalazi su joj uredni ili puno bolji nego što su bili. Planira se otpust uskoro na kućnu njegu, ali nije još određen točan termin, kazano je za sarajevski portal iz mostarske bolnice.

Trogodišnja G.K. je zadobila ozljede opasne po život i liječnici su je hitno operirali u SKB-u Mostar, dok su njezini otac Boris (35), majka Marijana (34) i brat Roberto (9) smrtno stradali u automobilu Renault Scenic na mjestu nesreće koja se dogodila na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Buna-Zaton kod Bunskih kanala.

Podsjetimo, u nesreći koja je šokirala Hercegovinu, su sudjelovala četiri automobila, Mercedes, dva BMW-a i Renault Scenic. Četiri su osobe smrtno stradale i još četiri teško ozlijeđene, među kojima je i trogodišnja djevojčica tragično stradale obitelji Krstić.

Četvrta poginula osoba u ovoj nesreći je vozač BMW-a Mate Primorac (46).

Grad Mostar je na dan sprovoda obitelji Krstić, 27. rujna, proglasio Dan žalosti.

(www.jabuka.tv)