Home > Svijet > Morski psi napali dječaka dok je plivao u podvodnom spremniku

Morski psi napali dječaka dok je plivao u podvodnom spremniku

Internetom kruži uznemirujuća snimka desetogodišnjeg dječaka kojeg je morski pas ugrizao za noge dok je plivao u posebnom podvodnom spremniku u odmaralištu na Bahamima, piše Daily Mail.Eksplicitni video prikazuje posljedice incidenta nakon što je dječak zaronio u bazen u Atlantis Paradise Island resortu još 15. siječnja.

U pozadini se čuju zabrinuti promatrači kako panično raspravljaju o tome što se ustvari dogodilo unutar spremnika dok voda oko njega počinje crvenjeti od silne krvi, prenosi Jutarnji list.Dok dječak pokušava doplivati na sigurno, oko njega i posebnog spremnika kruže morski psi. Iz Blue Adventures by Stuart Cove, grupacije koja organizira program ronjenja s morskim psima za ljetovalište, stiglo je priopćenje u kojem tvrde kako dječak u vodi nije bio sam već su s njim bili instruktor i vodič za ronjenje. Video možete pogledati i OVDJE, ali upozoravamo na uznemirujuć sadržaj.

Nakon što su ga izvukli iz vode, dječak je odmah prevezen u bolnicu gdje je potvrđeno kako je u vrlo teškom, ali stabilnom stanju. Helikopterom je prebačen iz bolnice u Maryland na daljnju njegu 17. siječnja.

Kako je rekao izvor za TMZ, dječak je u spremnik ušao pod nadzorom, a ovo je iskustvo plivanja s morskim psima dio paketa koji nudi hotel u kojem je bio. Zajedno su se spustili na dno spremnika, a dječak je nosio veliku bijelu kacigu i spremnik s kisikom.

Hercegovina info