Home > Sport > Modrić je odbio postati jedan od najplaćenijih igrača svijeta. Real odlučio produljiti s Hrvatskom

Modrić je odbio postati jedan od najplaćenijih igrača svijeta. Real odlučio produljiti s Hrvatskom

37-godišnji vatreni oporavio se od ozljede i moći će igrati u finalu španjolskog Kupa kralja

Hrvatski kapetan Luka Modrić nema namjeru napustiti madridski Real unatoč bogatim ponudama kakve mu stižu iz Saudijske Arabije i Katara. Najčitaniji španjolski list Marca piše kako je dogovor našeg veznjaka i kraljevskog kluba vrlo blizu, a sve će biti objavljeno u srijedu dan nakon utakmice protiv Manchester Citya u polufinalu Lige prvaka.

Drugi španjolski portal Relevo donosi nove informacije prema kojima je Modrić odbio pravo bogatstvo od kluba iz Saudijske Arabije kako bi ostao na Santiago Bernabeu. Vrlo vjerojatno se tu radi o Ronaldovom Al Nassru koji se već ranije raspitivao za uvjete dolaska Hrvata na Bliski istok.

– Modrić i Real su postigli konačan dogovor. Hrvat će potpisati u idućih nekoliko dana, Sastanci Modrića i Reala oko produljenja ugovora završili su jako brzo. On je svaki put inzistirao na tome da se ne govori o novcima jer mu je san ostati u Realu dok god klub to želi i njemu tijelo dopušta – piše Relevo i nastavlja:

– Modrić je primio ponudu iz Saudijske Arabije. Da je prihvatio zarađivao bi čak 40 milijuna eura po sezoni, ali nije to koristio kao pritisak na Real u sklopu pregovora. Zato što poštuje klub i sve radi u dogovoru s Realom.

večernji list