Home > Livno > Mnoštvo okupljenih mještana TO Dobro, Generalski zbor i temeljne Udruge HVO-a podržali Zajedništvo HDZ BiH

Mnoštvo okupljenih mještana TO Dobro, Generalski zbor i temeljne Udruge HVO-a podržali Zajedništvo HDZ BiH

Predstavljanje Izbornog programa HDZ BiH razvoj i o(p)stanak, po temeljnim ograncima, završeno je jučer svečanošću otvaranja nove asfaltirane ceste u mjesnoj zajednici Potočani.  Simboličnim presijecanjem vrpce cestu je otvorila Borjana Krišto nositeljica liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH i zamjenica predsjednika HDZ BiH. Mnoštvu okupljenih mještana poručila je: „Vaša snaga je zajedništvo i nastavite s ovakvim radom u budućnosti. Ovakve projekte ne bi mogli uraditi bez vas i vašega rukovodstva koji su bili inicijatori. Svojim dolaskom ste pokazali značaj ove ceste ljudima koji ovdje žive. Kroz jednu takvu snagu HDZ BiH, koordinacijom od mjesnih zajednica, grada, Vlade i viših razina vlasti mi možemo uspjeti još puno više i puno bolje. Moramo pokazati našu snagu i Zajedništvo zbog ovakvih projekata, zbog života i razvoja ove mjesne zajednice,  našega grada, naše županije kao i zbog pozicije Hrvatskog naroda u BiH.Ovi izbori uistinu su povijesni, bez obzira koliko neki željeli relativizirati,sve dok mi kao narod ne ostvarimo ravnopravnost s druga dva naroda u BiH. Moramo pokazati da nas ima i da će hrvatski narod sebi birati legitimne predstavnike. Ako za to nemamo snage u županijama s Hrvatskom većinom mi se nemamo čemu nadati na ovim prostorima. Snagom Zajedništva izborimo se svi za bolje sutra,“mnoštvu okupljenih rekla je Borjana Krišto.

Ivan Jozić aktualni predsjednik Vlade HBŽ i nositelj liste HDZ BiH za županijsku Skupštinu izrazio je zadovoljstvo učinjenim projektima.

Prije godinu dana nazočio je otvorenju vodovoda Zagoričani-Potočani, ove godine je bio na blagoslovu nove kapelice, a danas je tu na otvaranju nove asfaltirane ceste.  Istaknuo je kako su uradili tri najveća projekta i  pohvalio rukovodstvo mjesne zajednice i temeljnog ogranka, na kraju je poručio kako se nada da će nastaviti i dalje s radom i kako će im Vlada HBŽ  i dalje biti potpora u svim projektima.

Generalski zbor, temeljne udruge HVO-a, ratni zapovjednici HVO, brigadir Mladen Mihaljević, pukovnici Dragan Inić, Božo Barać, Dragan Konta, kao i mnogobrojni branitelji uputili su potporu dr. Draganu Čoviću, kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ispred HDZ-a BiH i HNS-a na predstojećim Općim izborima 2018. godine, kao i ostalim kandidatima HDZ BiH nas svim razinama vlasti te su još jednom pozvali hrvatski narod na Zajedništvo.

Osim domaćina Tome Periša predsjednika TO Dobro i predsjednika MZ Mladena Mihaljevića skupu su prisustvovali i Tomislav Vrdoljak Konzul Republike Hrvatske u Livnu, gradonačelnik Livna Luka Čelan, direktor ŠGD „Hercegbosanske šume“ Kupres Branko Ivković i Ministar unutarnjih poslova HBŽ Darinko Mihaljević.

 

Na kraju skupa svi mještani su pozvani da iziđu na izbore i 07. listopada pokažu Zajedništvo, glasaju za legitimne hrvatske predstavnike i podrže Hrvatskog člana predsjedništva dr. Dragana Čovića, nositeljicu liste za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine BiH Borjanu Krišto, kao i sve ostale kandidate HDZ BiH na svim razinama vlasti.

 

Sponzorirani članak