MNK Seljak ima novoga trenera

Jedan od najboljih malonogometaša u povijesti Livna, Ante Semren,  novi je trener MNK Seljak Livno. Popularni “Semi” je godinama unazad bio stožerni igrač našeg kluba, a sada će sjesti na klupu malonogometnog velikana iz Livna.

 

Ante je svoju karijeru započeo u NK Troglav Livno, zatim kao talentirani mladi igrač odlazi u HŠK Zrinjski Mostar. Nakon Mostara uslijedio je povratak u Livno. Svoju malonogometnu karijeru započeo je u MNK Seljak Livno, odmah je svima bilo jasno da je riječ o vrhunskom igraču. Prepoznao je to i MNK Kijevo Knin pa se tako Ante preselio u grad podno Dinare. Ante je u Kninu dijelio svlačionicu s vrhunskim igračima, a kruna igranja u Kninu je bilo osvajanje Hrvatskog kupa 2013. godine. Unatoč brojnim ponudama Ante se odlučio za povratak u MNK Seljak Livno gdje je godinama bio stožerni igrač. Kada su u pitanju malonogometni turniri osvojio je gotovo sve što se može osvojiti. Svakako treba izdvojiti njegove fantastične nastupe na jakom Božićnom turniru u Mostaru i Torcida Kupu. Dvije godine je svojim potezima bacao u trans mostarsku publiku. Antu, nažalost, kroz karijeru nisu mazile ozljede. Borio se s teškim ozljedama i operacijama, unatoč tome ostavio je dubok i neizbrisiv trag, ostat će upamćen kao jedan od najboljih malonogometaša u povijesti Livna. Jednostavno Ante je bio umjetnik u tenisicama. Nakon nove teške ozljede na kraju prethodne sezone odlučio je reći konačno zbogom aktivnom igranju i posvetiti se trenerskom poslu. Pravo je pitanje kada ćemo ponovno u Livnu imati priliku gledati takvog igrača.

Anti trenerska pozicija nije nepoznata. Dapače, Ante iza sebe ima iskustvo rada s mlađim kategorijama u Futsal Akademiji “Seljak.” Ante je već pokazao da mu se smiješi sjajna trenerska karijera. Nagrada za posvećen rad je brzo stigla, Ante je osvojio naslov državnog prvaka s juniorskom momčadi. Antine trupe su ispisale povijest i osvojile naslov prvaka bez poraza. Uspio je stvoriti mladu momčad koja se pod njegovim vodstvom ne boji nikoga. Ante je bez ikakve dileme jedan od najperspektivnijih trenera u Bosni i Hercegovini. Sada ga očekuje novi težak izazov, vratiti malonogometnog giganta na stare staze slave.

Anti želimo puno sreće i uspjeha u radu. Vjerujemo i nadamo se da će nastaviti postizati odlične rezultate.

MNK Seljak