Home > Magazin > Mladenka poginula odmah nakon svadbe, mladoženja kritično. Za sve je kriva pijana vozačica

Mladenka poginula odmah nakon svadbe, mladoženja kritično. Za sve je kriva pijana vozačica

TRAGEDIJA U JUŽNOJ KAROLINI

Par se sa svadbe odvezao u vozilu za golf, a mladence su pratila i dva mladoženjina rođaka koji su također teško ozlijeđeni u nesreći.

Mlada je poginula, a mladoženja je teško ozlijeđen nakon stravične prometne nesreće koja se dogodila u Južnoj Karolini u SAD-u nakon što su mladenci napustili svoju svadbu. Samantha Sam Hutchinson (34) posljednji je put fotografirana kako nasmješena izlazi sa zabave u petak oko 22 sata, a nekoliko trenutaka kasnije na cesti ju je ubila pijana vozačica koja se zabila automobilom u njih.

– Dali su mi Aricov prsten u plastičnoj vrećici tek pet sati nakon što mu ga je Sam stavila na prst i nakon što su pročitali zavjete jedno drugome – napisala je majka mladoženje na GoFundMe stranici na kojoj skuplja novac za sahranu svoje snahe, piše NY Post. Aric je izgubio ljubav svog života, dodala je neutješna majka.

Par se sa svadbe odvezao u vozilu za golf, a mladence su pratila i dva mladoženjina rođaka koji su također teško ozlijeđeni u nesreći. Nakon udarca, vozilo je odbačeno 90 metara i nekoliko se puta prevrnulo, piše na stranici.

večernji  list