Miss Universe finalistice skinule se u kupaće kostime i dozivaju ljeto

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, 27. travnja 2019. u Studiju Anton Marti uz izravni prijenos na Hrvatskoj televiziji a za titulu najljepše natjecati će se 18 prekrasnih finalistica.

S prvim danom proljeća i najljepšeg godišnjeg doba, u Zagreb je stiglo 18 finalistica izbora i smjestilo se u luksuznom hotelu Esplanade. Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojke su posjetile Kliniku Svjetlost, gdje su imale priliku napraviti kontolu vida te snimile razne promotivne razglednice, napravile fitting dnevnog looka koji će nositi na izboru u KiK Textillien i cipela Baldinini.

U subotu su djevojke novim i udobnim Samoborčekovim busom stigle u novootvoreni luksuzni resort Fenomen Plitvice te su po završenom snimanju nastavile put za Split gdje ih je dočekala bivša Miss Universe Hrvatske 2000, Renata Lovrinčević Buljan i s njima odmah po dolasku odradila trening. U prekrasnom hotelu Park, nastavile su sa snimanjima materijala za finale, ali i prvo službeno fotografiranje koje su vrlo profesionalno odradile u kupaćim kostimima Pletix pred kamerom fotografa Sama Mervara. Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuli su se make-up artisti Orbico Beauty te stilisti Hairvetica iz Zagreba i Salon Chiara iz Splita koji su za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Schwarzkopf Professional proizvode. Svaki njihov korak za vrijeme priprema budno prati kamera Borisa Šepera, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri.

Djevojkama se na pripremama pridružila i Mia Pojatina, Miss Universe Hrvatske 2018. i ona će ovogodišnjim finalisticama prenijeti svoja iskustva sa svjetskog izbora i dati im savjete kako se što bolje pripremiti za hrvatsko finale, ali i za svjetsku pozornicu.

U izravnom prijenosu na Hrvatskoj televiziji 27. travnja saznati ćemo kojoj od ovogodišnjih finalistica će Mia Pojatina predati krunu Zlatarne Dodić, a ona će time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura. 

Do samoga finala pratite sva zbivanja u vezi Miss Universe Hrvatske na društvenim mrežama: Facebook: facebook.com/MissUniverseCroatia, Twitteru: @MissUniverseCro i Instagramu: @missuniversecroatiaorg gdje će ubrzo početi i glasovanje za Miss fotogeničnosti.

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2019. (abecednim redom):

1. Karla Bartolin, 23, Zabok
2. Maja Čatlak, 19, Makarska
3. Nika Glasnović, 21, Zagreb
4. Nicole Ivković, 20, Vukovar
5. Barbara Jakovljević, 19, Zaprešić
6. Nives Jekić, 22, Zagreb
7. Karla Karamatić, 18, Zagreb
8. Eva Kljajić, 19, Poreč
9. Petra Krivić, 18, Zagreb
10. Ana Marjolović, 22, Zagreb
11. Ivana Matić, 19, Kapela
12. Tea Peranić, 25, Rijeka
13. Ivana Radić, 22, Knin
14. Rebeka Raić, 18, Zagreb
15. Mia Rkman, 21, Korčula
16. Tea Slavica, 21, Zagreb
17. Marijana Slišković, 19, Sinj
18. Dora Vlajić, 22, Žrnovnica

hercegovina.info