Messi najavio novi PES: “Sin me već nekoliko puta pitao zašto me nema na naslovnici”

Pro Evolution Soccer ili jednostavnije PES po mnogima je najbolja nogometna igrica. Iako se već nekoliko godina po društvenim mrežama vodi verbalni rat između pristalica FIFA-e i PES-a, koja je nogometna simulacija bolja, čini se kako je KONAMI ove godine odlučio otkloniti te dileme.

eFootball PES 2020 izlazi 10. rujna ove godine i već je najavio kako će donijeti brojne novitete. Na naslovnici će biti Leo Messi koji nije krio oduševljenje što se vratio na ‘cover’ svoje najdraže igrice još od 2010. godine.

“Kako se osjećaš što ćeš ponovo biti na naslovnici PES-a?”

“Vrlo sam sretan što ću biti na naslovnici PES-a. Još otkad sam bio dijete, uvijek sam se radovao vidjeti tko će biti na naslovnici. Sada kada i moj sin igra igru, i on je vrlo uzbuđen što ću ove godine to biti ja. Sin me čak i pitao nekoliko puta zašto me nema na naslovnici, zato sam zaista sretan što ponovo jesam”, odgovorio je Argentinac.

A, njegova Barcelona je i partner ovog PES koji će imati i novi naziv eFootball PES 2020 po imenu tvrtke koju je osnovao Messijev suigrač Gerard Pique. Kako bi se igrica što više unaprijedila pomogla je još jedna Barcina legenda Andres Iniesta koji je bio savjetnik u izradi igrice.