Među favoritima ovogodišnje “Dore” ističe se Marko Bošnjak iz Rame

Prošloga su tjedna objavljene sve pjesme koje će se idućeg vikenda natjecati na Dori u Opatiji, a publika ima još nekoliko dana za odlučiti kome će dati svoj glas da Hrvatsku predstavlja na Eurosongu u Torinu u svibnju.

Među favoritima se ističe Marko Bošnjak iz Prozor-Rame , a pjesma talentiranog Hercegovca “Moli za nas” je na YouTube-u u tri dana prikupila gotovo 150.000 pregleda.

“Oduševljen sam dojmovima publike nakon objave pjesme “Moli za nas”. Očekivao sam dobru povratnu informaciju, ali nisam se nadao da će to biti ovakvih razmjera. Iznimno sam sretan i ovo mi je ogroman vjetar u leđa za sve što slijedi”, kazao je za Bljesak.info.

Marko Bošnjak postao je zvijezda 2016. godine kada se kao 11-godišnji dječak pojavio u natjecanju Pinkove zvjezdice, a videozapisi njegovih nastupa skupljali su tisuće pregleda i Marko je postao regionalna zvijezda. Njegove izvedbe pjesama “Što te nema” i “One Night Only” rasplakale su tisuće ljudi diljem bivše Jugoslavije.

Marko, danas ima 18 godina. Proteklih šest godina snimao je većinom covere koje je objavljivao na YouTubeu, a na Instagramu je u međuvremenu skupio više od 30 tisuća pratitelja.