Home > BiH > Maturantica obukla haljinu nalik nošnji s podvezicom i štiklama pa pokrenula raspravu: ‘Skrnaviš tradiciju!’

Maturantica obukla haljinu nalik nošnji s podvezicom i štiklama pa pokrenula raspravu: ‘Skrnaviš tradiciju!’

Nosila je bijelu haljinu, prsluk i dodatke nalik nošnji, glomazne sandale s visokom potpeticom i podvezicu, ogrnuta srpskom zastavom

I dok se većina maturantica trude da svojim skupim i originalnim stajlinzima privuku pažnju ljudi, jedna je djevojka svojom kreacijom otišla korak dalje. Maturantica iz Banja Luke za maturalnu večer izabrala je haljinu nalik narodnoj nošnji, imala je visoke štikle, podvezicu i ogrnula se srpskom zastavom, a njezine fotografije podijelile su mišljenja ljudi.

Ona je sve sama snimila i objavila kako nosi bijelu haljinu, prsluk i dodatke nalik nošnji, glomazne sandale s visokom potpeticom i podvezicu, uz srpsku zastavu. Ovakvo izdanje nije prošlo neopaženo, pa su korisnici TikToka pohrlili u komentare kako bi iznijeli svoja mišljenja.Naime, neki su hvalili odabir haljine i kompletan stajling, dok su drugi smatrali da je pretjerala i da se narodna nošnja, koja je tradicija, ne može nositi s podvezicom i štiklama od 15 centimetara. Neobičan stajling pokrenuo je pravu raspravu.

 

“Bravo! Objasnila je što znači biti drugačija”, “Djevojko, boginjo!”, “Bravo, kraljice!”, glasili su neki od komentara koji su ju podržavali. No, ipak je bilo i onih koji nisu bili oduševljeni njezinim odabirom.

“Kakva blamaža!”, “Bože sačuvaj!”,

Vecernji list