Mate Rimac raznježio pratitelje snimkom

Mate Rimac raznježio je svoje pratitelje na Facebooku snimkom s preslatkim štencima.

Naime, prije nekoliko dana njegova zaručnica Katarina pronašla je devet štenaca kojih se netko htio riješiti. “Prije par dana je Katarina preuzela 9 štenaca koje je netko bacio (od 12 iz legla – 3 na žalost nisu preživjela)”, objavio je nedavno Rimac te pozvao sve da donacijom pomognu Udrugi S-PAS i zahvalio se voditeljici udruge Gloriji Malin.

“Gloria je naravno, uz sve ostalo, pomogla oko tih 9 malih buhtlica i preuzeti će ih 6 dok će 3 za sad ostati kod nas dok ne nađu dom. Rijetko sam čuo da je netko spreman na ovoliko nesebičan način pomagati drugima pa je najmanje što mi ostali možemo učiniti – barem malo financijski pomoći da se Gloria i ekipa ne moraju brinuti kako platiti veterinare i hranu”, dodao je Rimac.

Nakon toga je objavio i video s preslatkim psićima.

“Držite me, zgnječit ću ih koliko su slatki. Video stvarno ne može dočarati koliko su slatke ove buhtlice. I onda zamislite da je netko njih dvoje zajedno s još 11 braca i seka bacio u šumu. Troje nažalost nije preživjelo, a jedna cura se još bori. Udruga S-PAS by Gloria Malin je preuzela sve osim ova dva hahara”, napisao je uz snimku, renosi Index.hr.

Video pogledajte OVDJE.