Mate Rimac posjetio Livno i razgovarao o projektima i ulaganjima

U zgradi Vlade Hercegbosanske županije u četvrtak je održan radni sastanak na kojem su predstavnici Vlade HBŽ-a te inovator i poduzetnik, osnivač i direktor tvrtki Rimac Automobili i Greyp Bikes Mate Rimac i direktor tvrtke Continental Adventures i predsjednik zaklade Linnovate Marin Mamuza razgovarali o dosadašnjim projektima i budućoj suradnji.

Sastanku su uime Vlade HBŽ-a nazočili predsjednik Vlade Ivan Vukadin te ministri u Vladi Gordana Nakić, Dijana Puzigaća, Božo Perić i Draško Dalić. Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjim ulaganjima poduzetnika Mate Rimca u Hercegbosansku županiju a konkretno su predstavljeni projekti ulaganja u turizam, u tvrtku Continental Adventure sa sjedištem u Livnu koja se bavi outdoor turizmom i marketinškim uslugama (foto, video i web) koja nudi jednodnevne i višednevne izlete, a trenutno i prvo glamping odmaralište na području Hercegbosanske županije.

Također, predstavljeno je ulaganje u tehnološki park Linnovate, te ulaganja u lokalne zajednice, među ostalima u DVD sv. Ana Lištani gdje je Mate Rimac donirao kupnju vatrogasnog vozila i izgradnju vatrogasnog doma. Uz predstavljena ulaganja u Hercegbosanskoj županiji, na sastanku se razgovaralo o budućim ulaganjima i suradnji. Uz ostalo, bilo je riječi kako zaštititi prostor planine Krug, kao i o aktivnostima vezanim za proglašenje Dinare nacionalnim parkom. Na koncu je od strane Vlade Hercegbosanske županije izražena zahvala za dosadašnja ulaganja, te podrška i spremnost za buduću suradnju.