Home > Svijet > Mate Rimac naplaćuje 30 eura za obilazak tvornice: Evo što posjetitelji dobiju za to

Mate Rimac naplaćuje 30 eura za obilazak tvornice: Evo što posjetitelji dobiju za to

Iz Tvornice Rimac Automobila objavljeno je da posjetitelji imaju priliku razgledati tvornicu i sva postrojenja kroz turističku turu. Ova tura uključuje posjet pogonu na Jankomiru u Zagrebu te je namijenjena zaljubljenicima u električne automobile. 

Cijena ture iznosi 30 eura po osobi, dok studenti i osobe mlađe od 18 godina mogu obići tvornicu po cijeni od 10 eura. Tura će biti vođena vodičem koji govori hrvatski ili engleski jezik, prema želji posjetitelja. Svaka tura može primiti maksimalno 25 odraslih osoba ili 45 djece i studenata, prenosi Poslovni dnevnik.

Tijekom posjeta, posjetitelji će imati priliku saznati sve o povijesti Rimca, razgledati showroom, proizvodni dio gdje se izrađuju presvlake, ožičenje, proizvodnju baterija te montažu automobila, uključujući i garažu.

 

Posjetitelji neće moći isprobati poznatu Neveru jer je ova vrsta vožnje rezervirana isključivo za kupce i klijente, kako tvrde iz Rimac Automobila. Dostupni dani za obilaske su ponedjeljak i četvrtak u 10 ili 13 sati te, ako se pruži prilika, i petak u 10 sati.