‘Maškarada 2018’ i dječji karneval u Tomislavgradu i Livnu

Programom je predviđeno okupljanje maškara u 14.30 sati ispred “Ekonomske škole” i formiranje povorke koja će na čelu s gradskom limenom glazbom prodefilirati do gradskog trga gdje će uslijediti čitanje optužnice i spaljivanje krnje.

Kulturno- informativni centar (KIC) i Osnovna škola Ivana Mažuranića Tomislavgrad organiziraju manifestaciju “Maškarada 2018” koja će se održati u utorak, 13. veljače, u dvorani spomenute osnovne škole, u 18 sati. Organizatori na spomenutu kulturno zabavnu manifestaciju pozivaju sve zainteresirane da sudjeluju na Maškaradi na kojoj će se birati najbolje pojedinačne i grupne maske, uz zabavni program koji će prirediti učenici ovdašnjih škola te plesne i dramske skupine. Također je na kraju programa predviđeno i spaljivanje Krnje koju će predstaviti članovi dramske sekcije.

Pokrovitelj ovogodišnje maskarade su Federalno ministarstvo kulture i sporta, općina Tomislavgrad te Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i sporta HBŽ-a i Ministarstvo financija HBŽ-a . HKUD Dinara Livno također u suradnji s “PTC Forum” i medijskim pokroviteljem radijskom postajom “Radio Livno” istoga dana organizira dječji karneval. Programom je predviđeno okupljanje maškara u 14.30 sati ispred “Ekonomske škole” i formiranje povorke koja će na čelu s gradskom limenom glazbom prodefilirati do gradskog trga gdje će uslijediti čitanje optužnice i spaljivanje krnje. Nakon programa na gradskom trgu, vesela povorka se premješta u “PTC Forum” gdje će uz DJ Renata uslijediti bogat zabavni program i izbor najbolje grupne maske. Za najbolje tri maske PTC Forum je osigurao tri bogate novčane nagrade. U programu sudjeluju i članovi Kazališne scene Cleuna.

Fotogalerija: Maskenbal 2010Maskenbal 2011Maskenbal 2009