Livnovine – “Natječaj za najbolju fotografiju”

Krešimir Bikić

Livnovine poziva svoje vjerne čitatelje da se priključe natječaju za najbolju fotografiju. Ukoliko mislite da znate baratati objektivom i da ste vješti u hvatanju trenutaka za pamćenje, onda je ovaj natječaj stvoren za vas.

Ono što želimo naglasiti je to da imate potpunu slobodu. Natječaj nije tematske prirode i stoga vas nećemo ograničavati. Bitno je da fotografije nisu previše uređene tj. da imaju što prirodniji izgled.

Natječaj je otvoren do 20.07.2020. godine i završava točno u 12:00 h. Sve fotografije koje pristignu nakon danog roka neće se uzeti u obzir. Fotografije šaljete isključivo putem privatne poruke na našu Facebook stranicu Livnovine – Livno Novine.

Poželjno bi bilo da uz fotografiju napišete neki kratki opis te na taj način drugima približite ono što se osjećali u tom trenutku. Ako ste slabi s izražavanjem emocija, onda jednostavno možete napisati lokaciju ili bilo što drugo što smatrate korisnim kako bi baš vaša fotografija bila proglašena najboljom. 🙂

Fotografije će 21.07.2020. godine biti objavljene u posebnoj mapi na našoj Facebook stranici, a pobijedit će ona fotografija koja do kraja srpnja bude imala najviše lajkova.

A sad ono što vas vjerojatno najviše zanima, koja je nagrada?

-Nagrada za prvo mjesto je poklon bon cm-a u iznosu od 50 KM.

-Nagrada za drugo mjesto je večera za dvoje u RESTORANU MORE (Livno).

Sretno svima.

M.K.

Livnovine