Home > Livno > Livnobus ponovno na cestama

Livnobus ponovno na cestama

[smartslider3 slider=8]
Danas, 26.11.2018. godine, LivnoBus, nakon dugo godina ponovno je prošao Livnom. Turistička agencija Li-Bus prošla je sa svoja dva autobusa gradom Livnom na oduševljenje mnogih građana.

U razgovoru s Mariom Pavlinovićem, pokretačem ideje saznali smo da ne planiraju stati na samo dva autobusa nego im je cilj vratit sjaj imenu Livnubus, nekadašnjem “gigantu” u prijevozničkom poslu.

Autobusi sutra idu na tehnički pregled a potom i na registraciju. Jedino što je preostalo jest još papirologija koji mora odraditi Ministarstvo Gospodarstva naše županije ali ta procedura u pravilu ne traje duže od tjedan dana, što znači da ako sve bude u redu, a nema razloga da ne bude, Li-Bus već sljedeći tjedan realno i objektivno možemo očekivati na našim cestama.

Na današnjem danu “Otvorenih vrata” ugošćeni su mnogi Livnjaci i Livanjke, a gospodin Mario Pavlinović izrazio je svoje oduševljenje općim zadovoljstvom kod javnosti. Također, naglasio je, kada se završi potrebna papirologija, u Livno dolaze dodatna četiri autobusa, a cijena prijevoza će biti više nego prihvatljiva.